/slike/_novi-sajt/logo-novi-sajt.png
Dobro došli djeco

Dizajn Futura Multimedia d.o.o. Tuzla

© 2004 - 2022 ViaKult

Na radost mališana / Kid's Festival narednih deset godina u Tuzli 07.05.2019

Na radost mališana / Kid's Festival narednih deset godina u Tuzli

Susanne Prahl, vlasnica licence Kid`s Festa BiH i direktorica KidsFest International sa sjedištem u Berlinu potpisala je Sporazum o saradnji sa Enesom Hadžiskakićem predsjednikom UG Magično pozorište Aladin u okviru kojeg mu ustupa pravo organiziranja Kid`s Festivala u Tuzli, u narednih deset godina.

Kao partneri u ovom projektu svakako su predstavnici Eko život d.o.o. s direktorom Jasminom Osmanovićem, koji su podržali predstavnike Magičnog pozorišta Aladin Tuzla od same ideje da se ovaj Festival ponovo rodi u Tuzli.

Nakon 14 održanih Festivala u Sarajevu Kids Fest će se održati 15.juna ove godine u Tuzli , sa istim konceptom kako je to bilo i svih proteklih godina.

Prema riječima Susanne Prahl dogovor sa Enesom Hadžiskakićem o organizaciji Kid`s Festivala u Tuzli traje od juna mjeseca prošle godine kada je i počela priprema Festivala za 2019.godinu.

"Danas sam došla da se upoznam sa zadnjom fazom pripreme Kid`s Festivala u Tuzli i veoma sam zadovoljna svim aktivnostima koje organizacijski tim čini. Svih godina Festivala djeca su dolazila iz Tuzlanskog kantona u Sarajevo i nismo ni sumnjali da će roditelji i predstavnici škola iskazati interes da njihova djeca sudjeluju na Kid`s Festu u Tuzli. Jako prijatno sam iznenađena koliko su ljudi informisani da će se Festival održati u Tuzli ove godine, a nadam se i svih narednih godina", kazala je Susanne.Tel.:
T: +387 61 424 010

Adresa:
Bukinje b.b. Industrijska zona
75000 Tuzla

e-mail:
[email protected]Medijski sponzori

Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner